روانشناسی مثبت در زندگی و محیط کار

ساخت وبلاگ

راز شاد بودن در زندگی چیست؟

چرا بیشتر افراد از کار و زندگی خود ناراضی اند؟
شان آکر در مورد عوامل خوشبختی انسان ها مطالعه می کند. او می گوید با دانستن ظاهر زندگی افراد (تحصیلات، میزان حقوق، ظاهر و…) تنها میتوان ۱۰ درصد از خوشبختی درازمدت آنها را پیش بینی کرد.
در دنیای کسب و کار، تنها ۲۵ درصد از موفقیتهای شغلی به I.Q(میزان هوش انسان) بستگی داردو ۷۵ درصد دیگر به میزان خوش بینی، حمایت اجتماعی و توانایی مهار استرس مربوط می شود.
هنگامی که ذهنیت مثبتی داریم، کارایی مغزمان ۳۱ درصد بیشتر است. آمارها نشان داده است که در وضعیت ذهنی مثبت فروشندگان ۳۷ درصد فروش بیشتری دارند و پزشکان ۱۹ درصد سریع‌تر و دقیق‌تر بیماری را تشخیص می‌دهند.
بنابراین اگر بتوانیم ذهنمان را به مثبت‌اندیشی عادت دهیم، عملا کارایی مغزمان را بالا برده و می‌توانیم سریع‌تر و هوشمندانه‌تر کار کنیم. در این ویدیو روشی توضیح داده می‌شود که ظرف ۲۱ روز مغزمان را برای مثبت اندیشی آموزش دهیم.

از زندگی کاری خود احساس خوشحالی را بدست می آورید؟ قدر موفقیت های کوچک را می دانید یا همواره بیشتر و بیشتر کار می کنید که به هدف خود برسید؟ - و نهایتا احساس موفقیت ندارید؟

یک جریان نامحسوس از منفی بودن نه فقط به روان شما آسیب وارد می کند که بر توان شما برای کسب انرژی نیز اثر منفی دارد، انرژی ای که به آن برای شکوفا کردن توانمندی های خود نیاز دارید. خیلی سریع به به این نتیجه میرسیم که برای رسیدن به اهداف کسب و کاری خود به یک محیط کاری شاداب و متعهد نیاز داریم. ولی چگونه با سطوح مختلف از نا امیدی که همه جا در کمین هستند، مبارزه کنیم؟ یک تئوری کلیدی که هدف آن اندازه گیری " نسبت شادابی"است، "ذره بین" درونی ما که با آن به تجارب زندگی خود می نگریم و چگونه توان حفظ خود برای مقابله با اتفاقات منفی مستحکم می نماییم را، می سنجد.

در کتاب "راز شاداب کننده برای انجام کاری بهتر"، شان اِیکِر توضیح می دهد که چگونه اصول روانشناسی مثبت به ما این امکان را می دهد که به سطوح بالاتری از شادابی در محیط کار دست یابیم و به شکوفایی برسیم.

این یک جریان فکری جالب است که به ما می آموزد که ما نه فقط باید چیزهایی را بررسی نماییم که به سلامت روحی و روانی ما آسیب وارد می کند- که همینطور بررسی کنیم چه چیزهایی باعث می شود ما سالم تر و خوشحال تر شویم. ریشه های این تفکر در روانشناسی انسان شناسانه جای دارد و روانشناس مشهور، دکتر مارتین سِلیگمَن، در صدر آن است. این نوع روانشناسی به ما می آموزد که ما توان تغییر چارچوب تجربیات زندگی خود را داریم و بدین وسیله مثبت تر و پربار تر خواهیم شد.

نحوه "هضم" تجارب زندگی، چه مثبت و چه منفی، در ایجاد سطوح مختلف در شادابی ما، اثرگذار است. تجارب زندگی به تنهایی نمی توانند سطح شادابی ما را توصیف و توجیه کنند- عاملی که محور اصلی را می سازد، نحوه نگرش ما به وقایع و اتفاقات زندگی است. بسیاری از ما عادت داریم بر روی اطلاعات و اتفاقات منفی تمرکز نماییم
این جملات مثبت را افراد موفق هر روز به خود می‌گویند...
ما را در سایت این جملات مثبت را افراد موفق هر روز به خود می‌گویند دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : fmosbatandishan0 بازدید : 140 تاريخ : سه شنبه 10 مرداد 1396 ساعت: 17:01